Blog, Hírek

Casual szettek fehér sportcipővel a főszerepben

A sneaker cipők az elmúlt évek slágerei. Annak köszönhetően, hogy ezek kényelmes és stílusos lábbelik, egy ideje uralják a világ városainak utcáit, és semmi sem utal arra, hogy ez egyhamar megváltozna. Érdekelnek olyan könnyed szettek melyeknek a sportcipők a főszereplői? Válassz fehér női sportcipőt, és győződj meg róla, hogy szinte mindenhez passzolnak!

A fehér egy univerzális és diszkrét szín, amelynek köszönhetően – legalábbis sportos kiadásban – a mindennapi szettekben való szerepeltetése telitalálat.

Kezdjük a klasszikus megoldással, vagyis a cipő sportos megjelenés ihlette városi szettekbe való bevezetésével. A felhajtott szárú farmernadrághoz, sportos pulóverhez és bomber kabáthoz felvett fehér cipők a casual stílus megtestesítői.Fehér ujjatlan top, 7/8-os hosszúságú pamut melegítőnadrág, vállra dobott kardigán, valamint egy fehér kézitáska a következő ajánlatunk a fehér sportcipővel való, sportos stílusú viseletre.

Ezeknek a divatos cipőknek jól láthatóknak kell lenniük, ezért viseld azokat bokát felfedő vagy szűk lábszárú nadrággal.

Azt, hogy hogyan viseljük a fehér sneaker cipőket sportos stílusban, Durancealexa instagramer is bemutatta. Öltözékében azonban kék, rakott szoknyát és ugyanolyan színű bomber kabátot viselt. Az egész könnyednek és lányosnak hat.

A sportcipők nemcsak edzésre szolgálnak, amit a félig formális stilizációk is tökéletesen bizonyítanak. Bátran kiegészítheted azokat fehér tornacipővel! Ebben a verzióban tökéletesek baráti találkozókra és még randira is. A streetwear stílus és a nőiesség tökéletes kombinációja. Ezt Paulinaapsp blogger is tudja. Klasszikus, sportos szetthez: fehér, lenyomatos pólóhoz, farmernadrághoz és fehér tornacipőhöz öltöny szabású kabátot választott. Egyszerű és előkelő!

A fehér cipő teveszínű kabáttal és fekete csőnadrággal való párosítása mindig sikeres lesz. A sneaker cipőknek köszönhetően a ruha egyedi karaktert ölt, melyet a cipő kissé “könnyebbé tesz”. Az alábbi fotón ez tökéletesen látható.

Az állatminták az elmúlt évszakokban a kifutók igazi slágerei, és ha fehér sportcipőt választasz hozzájuk, akkor a szett is telitalálat lesz! Meríts ihletet az alábbi képből. A kígyóbőr mintájú kabát, a fehér póló és a fekete csíkos nadrág tökéletesen kiegészíti a cipőt!

Hogyan viselj fehér sportcipőt ruhával vagy szoknyával?

A fehér női sportcipők nem dominálják annyira a szettet, mint más színű társaik, így a ruhákkal vagy szoknyákkal való viseletük még mindig könnyűnek és nőiesnek fog tűnni. Élénk színű, szellős nyári ruhával és fonott táskával kombinálva nyári sláger lesz!

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek játszani a divattal, egy érdekes javaslatom van a fehér női sportcipők kihasználására. Vedd fel szellős szoknyával – például állatmintás szoknyával, amely érdekes benyomást kelt – és egy sima, fehér pulóverrel. A sportos és nőies stílus ezen kombinációja nem marad sokáig észrevétlen!

Ugyanilyen érdekes megoldás a fehér cipők szellős, hosszú, sötét színű ruhával való viselése. Ekkor az öltözet mindkét eleme érdekes kontrasztban van egymással. Ezek a cipők alapszínű pulóverrel, kontrasztos blézerrel és mintás szoknyával is jól fognak kinézni. Mint azt láthatod, nem túlzó az a kijelentés, miszerint ez a lábbeli mindenhez passzol!

Készen állsz saját stílusod elkészítésére fehér cipővel a főszerepben? Nézd meg az ecipő ajánlatát, ahol több száz divatos modell vár rád. Ha az átvétel után kiderül, hogy a cipő mégsem tetszik, lehetőséged van 30 napon belül ingyenesen visszaküldeni.

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük